close
  • Nipaqui

Nipaqui

€ 14,99 € 14,99 - € 14,99

Stijlvolle Karani Art baby slabbetjes met unieke Mexicaanse kunst illustraties. Bescherm de kleding van uw baby op een kleurrijke manier!

Laden...

Deze baby slabber van Karani Art uit Mexico is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestaat uit drie lagen. De eerste laag is voorzien van een prachtige illustratie die is gebaseerd op Mexicaanse kunst, wat de slabber een unieke en stijlvolle uitstraling geeft.

De tweede laag is volledig waterdicht, zodat de kleding van uw baby schoon en droog blijft tijdens het eten en drinken. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervelende vlekken op de kleding van uw baby.

De derde laag van de slabber is lekker zacht en comfortabel voor de gevoelige huid van uw baby. Hierdoor voelt de slabber niet alleen prettig aan, maar biedt het ook bescherming tegen irritaties en schuren.

Met deze Karani Art slabber kunt u uw baby op een praktische en stijlvolle manier beschermen tegen vlekken en morsen tijdens het eten en drinken. De combinatie van de illustratie, de waterdichte en zachte lagen maken deze slabber tot een must-have voor elke ouder die waarde hecht aan kwaliteit en design.


Ontdek de prachtige en unieke Karani Art baby slabbetjes, met kleurrijke illustraties geïnspireerd op de Mexicaanse kunst. Bescherm de kleding van uw baby in stijl!

Kleur Blauw
Maat One size